Endüstriyel Tasarım ve Teknik Yönden Bilimsel Görüş Raporu


Creative Commons License

Narter Ç.

MERTER HELVA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ , ss.29, İstanbul, 2021

  • Yayın Türü: Bilirkişi Raporu / Uzmanlık Raporu
  • Basım Tarihi: 2021
  • Basıldığı Şehir: İstanbul
  • İstanbul Ticaret Üniversitesi Adresli: Evet

Özet

KAPSAM, GÖREV VE İNCELEME ALANI: Bu endüstriyel tasarım ve teknik yönden bilimsel görüş raporu, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü, Dr. Öğretim Üyesi Çınar Narter* (Ph.D) tarafından ve “MERTER HELVA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ”nin talebi üzerine;

“MAHİR GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş”nin de kullandığı “KOSKA MARKA ADLI”: Tahin Helvası, Fırın Helva, Tahin, Üzüm Pekmezi, Tahin-Pekmez Karışımı ve Süzme Çiçek Balı tüketim/gıda ürünleri ile “MERTER HELVA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ”ne ait 2015/01685 Numaralı tasarım ve 2015/13442 Numaralı Marka tescillerinin konusu olan tasarımların ve aynı kategorideki tüketim/gıda ürünlerinin ambalaj deseni tasarımlarının benzerlik ve ayırt edici nitelikleri hususunda, endüstriyel tasarım meslek disiplini bakış açısı ile bilimsel inceleme, karşılaştırmalı analiz ve gerekçeli, tarafsız, görüş bildirimlerini içermektedir.